Het laatste nieuws en
aanbiedingen van Pietsje

Thuis geknipt worden? Maak een afspraak. Bel 06 486 176 58

01-02-2014Bruidsarrangement

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Je wilt er helemaal perfect uit zien. En wat is er dan fijner om dit thuis, in je eigen vertrouwde omgeving over te laten aan een ervaren specialiste. We beginnen met een gesprek en samen bepalen wij wat jij als bruid graag wilt. Wanneer we een model en een look hebben bepaald, gaan we deze eerst dmv een proefkapsel en proef make-up vorm geven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Samen zorgen we voor jouw perfecte uitstraling op deze mooie dag. De kosten voor zo'n bruidsarrangement: € 107.50. Dit is inclusief proefkapsel en op de dag zelf trouwkapsel en trouwmake-up.

19-11-2013Total Color kleuren analyse

Total Color is een totaalconcept dat speciaal is ontwikkeld voor kappers, visagisten en schoonheidsspecialisten om in korte tijd een goed onderbouwd persoonlijk advies te geven op het gebied van haar en make-up.
Met drie speciaal ontwikkelde sjaals wordt in twee stappen duidelijk of warme, koele of juist middenkleuren het beste bij je passen. Hoe donker of licht je kunt gaan, hoeveel contrast er mogelijk is of dat ton-sur-ton mooier is. Hoe intensief en diep de kleur kan zijn, of juist subtiel of transparant.